İçeriğe geç

ROKETSAN İş Başvurusu ve Şartları 2022

    2E101D19-1E38-4F5A-867E-7F693C738877-1536x819-1

    ROKETSAN iş başvurusu ve şartları savunma sanayinde önde gelen markada çalışmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Gelişen altyapısı ile beraber personel ihtiyacı doğan ROKETSAN’da çalışmak için belirli şartların sağlanması gerekiyor.

    ROKETSAN Kuruluşu ve Hedefleri Nedir?

    ROKETSAN, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin roket ve füze ihtiyaçlarını karşılamak, Türkiye’de roket ve füze tasarımlarının yapılması, geliştirilmesi ve üretilmesi için 1988 yılında faaliyete geçmiştir. Kuruluş amacına bağlı olarak son teknolojileri de temel alarak faaliyet gösteren kurum, bu bakımdan dünyanın sayılı roket ve füze üreticileri arasında yerini almış durumdadır. Aynı zamanda nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda da avantaja sahip olan firma, sürekli gelişen personel ihtiyacı doğrultusunda misyonu gerçekleştirmek için personel alımları yapmaktadır.

    Geliştirdiği füze ve roketler dünya çapında düzenlenen yarışmalarda da ödül alan ROKETSAN, bu bakımdan çok geniş bir alanda, TSK’nın ihtiyaçları doğrultusunda gelişimlerini ve tasarımlarını sürdürmeye devam etmektedir.

    ROKETSAN’da Çalışma Koşulları Nedir?

    ROKETSAN’da çalışma koşulları öncelikli olarak çalışanların sorumluluk bilinçlerinin yüksek olmasına dayanmaktadır. Tüm çalışanların dinamik ve gelişim odaklı olması firmanın önceliği olduğu için firma da kendi içinde çalışanlarına sosyal haklar ve eğitimler düzenlemektedir. Buna göre vizyon doğrultusunda firma bünyesinde çalışanların görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri, son teknolojiyi takip edebilmeleri ve güvenli bir çalışma alanının yaratılması adına çeşitli eğitim fırsatları tanımaktadır. Özellikle bu doğrultuda kurulan ROKETSAN eğitim kampüsü, çalışanlara ve yeni adaylara firma bünyesinde yapılacakları daha iyi göstermekte ve pek çok konuda eğitim vermektedir. Kurum bünyesinde çalışacak olanların bu kampüste eğitim görmeleri ve başarılı olmaları gerekmektedir. Aynı zamanda firma, daha üst düzey pozisyonlar için çalışanlara yüksek lisans ve doktora imkânları tanımakta, ilgili eğitimin tamamlanmasının ardından firma bünyesinde görev yapacaklar için eğitim süreleri boyunca burs sağlamaktadır.

    İlginizi Çekebilir:  İstanbul Adalar Belediyesi Memur Başvurusu 24.11.2023

    z02Gb7

    ROKETSAN İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    2022 ROKETSAN iş başvurusu yapmak için şu adımların takip edilmesi gerekmektedir;

    • Başvurular sadece ROKETSAN kariyer sistemi (http://ik.roketsan.com.tr/) üzerinden yapılmakta olup bu kanal dışında kalacak başvurular değerlendirmeye alınmamaktadır.
    • Sistem üzerinde açık olan pozisyonlar güncel olarak yayınlanmaktadır. Adayların uygun olan pozisyonlara sisteme üye olarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Sisteme kayıt esnasında adayların kimlik, adli sicil, sağlık, eğitim ve varsa iş deneyimlerini doğru ve eksiksiz olarak girmeleri gerekmektedir. Hatalı ya da eksik bilgi veren adayların başvuruları değerlendirmeye alınmamaktadır.
    • Tüm adaylar için genel başvuru şartları şu şekildedir;
    • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
    • İlgili pozisyonun gerektireceği yabancı dil seviyesini kabul gören bir sınav sistemi ile belgelendirmek, buna göre; YDS,TOEFL, IELTS, ITEP, TBA gibi sınavlardan en az C1 seviyesinde dil belgesine sahip olmak,
    • İlgili sertifikalara sahip olmak ve belgelendirmek,
    • Pozisyonun gerektirdiği programlama dillerine hakim olmak şartlarının sağlanması ile birlikte başvurular yapılmaktadır.

    ROKETSAN Personel Maaşları Ne Kadar?

    ROKETSAN kendi içinde birden fazla iş kolu barındırmakta ve bu yüzden personel maaşları da pozisyona göre farklılık göstermektedir. Ortalama ücretler temel alındığında ise ROKETSAN’da çalışan bir mühendis maaşı 4800 TL – 15000 TL arasında değişmektedir. Teknisyen maaşları ise yeni işe başlayan bir kişide 5000 TL olurken, kıdemine ve faaliyet yürüttüğü alana göre 12000 TL’ye kadar artış gösterebilmektedir. ROKETSAN bünyesindeki stajyerler için de 2500 TL en az maaş vermektedir. Çağrı merkezi çalışanları ise en az 4250 TL maaş alabilmektedirler. Çalışma sistemine uyum gösteren adaylar çalıştıkları yıla göre maaşlarında artış yaşayabilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir