Toplum Gönüllüleri Vakfı burs programları arasında yer alan Trendyol & TOG Eğitim bursu için başvuru yapmak isteyenler makalemizden faydalanabilirler. Trendyol & TOG Eğitim Bursu almaya hak kazanan öğrenciler vakfın belirlemiş olduğu miktarda ödemeyi 60 ay boyunca alırlar. Eğitim döneminde her yıl 10 ay olmak üzere 5 yıl boyunca bursları verilir. Ayrıca 4.sınıf bursiyerlere Trendyol’da staj ve mentorluk desteği verilir. Burs başvurularının başlayıp başlamadığını resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.
TOG Bursları hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız.
Trendyol & TOG Eğitim Bursu Başvurusu Nasıl Yapılır?
Trendyol & TOG Eğitim Bursu Başvurusu yapmak isteyen öğrenciler aşağıdaki bağlantıdan başvuru formuna ulaşabilirler. Başvuru formu Trendyol & TOG Eğitim Bursu Başvurusu başladığı zaman aktif edilir.
Trendyol & TOG burs başvurusu için buraya tıklayınız.
Başvuru formunda sizden istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız. Gerekli belgeleri ekleyerek başvuruyu tamamlamalısınız. Başvuru süresi sonunda başvurular incelenir ve mülakat için uygun görülen öğrenciler Trendyol & TOG Eğitim Burs mülakatlarına çağırılır. Trendyol & TOG Eğitim Bursu başvurusu olumsuz sonuçlanan adaylara e-posta ile bilgilendirme yapılır.
Gerekli belgelerin başvurudan önce hazır edilmesi önemlidir. Eksik yada yanlış bilgi beyanı durumunda ve belge eklenmeyen başvurular dikkate alınmaz. Trendyol & TOG Eğitim Bursu Başvurusu için gereken belgeleri makalenin devamında bulabilirsiniz.
Trendyol & TOG Eğitim Bursu İçin Gereken Şartlar Nelerdir?
Trendyol & TOG Eğitim Bursuna başvuru yapabilmek için bazı şartlar sunulmuştur. Bu şartlar arasında üniversite ve bölüm şartı da vardır. Trendyol & TOG Eğitim Bursu için aşağıdaki üniversitelerde eğitim görme şartı aranmaktadır.
- Boğaziçi Üniversitesi
- İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi
- İstanbul Teknik Üniversitesi
- Koç Üniversitesi
- Orta Doğu Teknik Üniversitesi
- Sabancı Üniversitesi
Trendyol & TOG Eğitim Bursu için ayrıca aşağıdaki bölümlerde okuyor olma şartı aranmaktadır.
- Bilgisayar Mühendisliği
- Elektrik&Elektronik Mühendisliği
- Endüstri Mühendisliği
- Ekonomi
- İşletme
- Yönetim Bilişim Sistemleri / MIS ( Management Information System)
Eğer yukarıda belirtilen üniversite ve bölümlerde okuyorsanız Trendyol & TOG Eğitim Bursu için başvuru oluşturabilirsiniz. Daha sonra devreye not ortalaması girer. Üniversite giriş başarı sıralamasında bakılan puan türüne göre sıralama yapılır ve formlar değerlendirilirken bu sıralama dikkate alınır. 2. sınıf bursiyerler için ilk 200’de sıralanan öğrenciler, 3. ve 4. sınıfta olan öğrenciler için ilk 1000’de sıralanan öğrenciler öncelikli olarak incelenir.
Trendyol & TOG Eğitim Bursu Başvurusu İçin İstenen Belgeler Nelerdir?
Trendyol & TOG Eğitim Bursu Başvurusu yaparken bazı belgelerin forma eklenmesi gerekir. Bu belgeler olmadan başvuru incelemeye alınmaz. Bu yüzden dikkat edilmesi gerekir. Belgelerin forma eklenmesi ve sisteme yüklenmiş olması önemlidir.
Trendyol & TOG Eğitim Bursu Başvurusu için istenen belgeler şu şekildedir:
- ÖSYM sonuç belgesi
- Ara sınıflar için başvurulan yılın akademik dönemine ait yıl sonu transkripti
Bu belgelerin Trendyol & TOG Eğitim Bursu Başvurusu öncesi hazırlanması gerekir. Belgeleri hazırladıktan sonra başvuru yukarıda anlatılan şekilde yapılabilir.